Ποτέ μη λες ποτέ σε αυτή την ζωή, γιατί όλα είναι πιθανά να συμβούν σε αυτή την ζωή. Ακόμα και να κόψουν κλήση σε τρενάκι.

Έτσι λοιπόν, λίγες ώρες μετά την ιστορική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων να γίνει …δρόμος τμήμα του πεζοδρόμου της Ασκληπιού, η Τροχαία Τρικάλων, εφάρμοσε την Νομοθεσία σχετικά με τον Κ.Ο.Κ. και έδωσε κλήση στο …τρενάκι του Αστικού ΚΤΕΛ που σταθμεύει και κινείται επί του πεζοδρόμου.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η κλήση που κόπηκε χθες αφορούσε την παράνομη κίνηση οχήματος σε πεζόδρομο και για όχημα ανασφάλιστο.

Σήμερα ο οδηγός του οχήματος, προσκόμισε στην Τροχαία Τρικάλων το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και η κλήση παραμένει για την κίνηση από το τρενάκι σε πεζόδρομο.

Ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Γεώργιος Αγάκος, ερωτηθείς για την υπόθεση, ανέφερε ότι «το πρωταρχικό μας μέλημα, είναι η ασφάλεια των πεζών που κινούνται σε πεζόδρομο και ταυτόχρονα να εφαρμόζουμε την κείμενη Νομοθεσία που έχει μεγαλύτερη ισχύ από την όποια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου».