Με κρύο και πιθανές βροχοπτώσεις θα υποδεχτούμε το νέο έτος, αφού σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προβλέψεις, ο υδράργυρος θα βρίσκεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα.

Αττική

Για παράδειγμα στην Αττική, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, την παραμονή των Χριστουγέννων η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ ανήμερα θα πέσει στους 8 -10 βαθμούς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρέξει κιόλας.

Θεσσαλονίκη

Παρόμοιος θα είναι καιρός και στην Θεσσαλονίκη, όπου οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν λίγο πιο χαμηλά. Για την παραμονή των Χριστουγέννων το θερμόμετρο θα δείξει από 3 έως 13 βαθμούς, ενώ ανήμερα από 5 έως 8.

Την Πρωτοχρονιά η θερμοκρασία θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά, ωστόσο θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 10 έως 2 βαθμούς, όπως και στην Αθήνα.

Χιονοδρομικά κέντρα

Θερμοκρασίες υπό το μ��δέν αναμένεται να σημειωθούν στα χιονοδρομικά κέντρα. Για παράδειγμα στο Καρπενήσι τα Χριστούγεννα το θερμόμετρο θα δείξει -4 βαθμούς, ενώ στα Τρία – Πέντε Πηγάδια η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως – 2 βαθμούς. Τέλος, στον Παρνασσό το θερμόμετρο θα δείξει -6 βαθμούς.