Της κακομοίρας έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας όταν στη διάρκεια της ψηφοφορίας για την προμήθεια πετρελαίου με διαδικασία ανάθ��σης, ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Γκίκας διαπιστώνοντας πως η σύμβουλος της παράταξης Χριστόπουλου Μαριάννα Σταματιάδου θα ψήφιζε θετικά -έστω και κατ΄ ανάγκην" απευθύνθηκε σε 'σύντροφό" του λέγοντας "και τώρα θα τους γα...ουμε"!

Την φράση άκουσε η Λένα Καλεντζώτη και τη μετέφερε στο σώμα αλλά χωρίς να την πει αυτολεξί.

Η συνέχεια υπήρξε εξίσου έντονη και εντός αιθούσης, όπου η κυρία Καλεντζώτη είχε μία ακόμη πολεμική αντιπαράθεση με τον κ. Γκίκα, ενώ εκείνος τη χαρακτήρισε πολιτικά κοντή και την προκάλεσε, αν έχει το... ανάστημα, να θέσει πάλι υποψηφιότητα για το Δήμο Πατρέων, για να δει πόσα... απίδια πιάνει ο σάκος. Όλα τούτα είχαν ως συνέπεια να χαλάσει το κλίμα συναίνεσης, που φαινόταν ως τότε.

Απόδειξη ότι το συζητο��μενο θέμα καταψηφίστηκε όχι μόνο από την κυρία Καλεντζώτη, που δήλωσε ότι αρχικά προσερχόταν με τη διάθεση να το ψηφίσει, αλλά κι από μεγάλο κομμάτι της αντιπολίτευσης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Μαριάννα Σταματιάδου, που μίλησε εκ μέρους της παράταξης του Κώστα Χριστόπουλου αν και αρχικά είχε ταχθεί υπέρ της ψήφισης της προμήθειας καυσίμων με τον προαναφερθέντα τρόπο, τελικά, ύστερα από το προηγηθέν επεισόδιο Γκίκα-Καλεντζώτη, δήλωσε ότι καταψηφίζει. Το ίδιο έπραξε και ο έτερος παρών σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Σπύρος Πολίτης.

Έτσι, τελικά, κατά την ψηφοφορία, που ακολούθησε, το θέμα πέρασε με οριακή πλειοψηφία.