Σοκ είχε προκαλέσει στην διεθνή κοινή γνώμη πριν από τρεις μήνες το γεγονός ότι κάποιοι είχαν αφαιρέσει τα μάτια ενός 6χρονου αγοριού.Φήμες ήθελαν τον Guo Bin να έχει πέσει θύμα της θείας του και ενός κυκλώματος παράνομης διακίνησης οργάνων, κάτι που ακόμη δεν έχει αποδειχτεί.

Τα δύσκολα όμως πέρασαν για τον μικρό Βιn-Bin, όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούν, ο οποίος βρίσκεται πια πίσω στο σπίτι του μετά την επιτυχημένη και εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση που του χάρισε ένα ζευγάρι νέα μάτια.

Μπορεί τα τεχνητά αυτά πρόσθετα να μην επανέφεραν την όραση του αλλά αποκατέστησαν την όψη του μικρού ο οποίος βγήκε πανευτυχής από το νοσοκομείο της πόλης Σενζέν.

Η ομάδα των γιατρών που τον παρακολουθεί πρόκειται έως το καλοκαίρι να τον προμηθεύσει και με ειδικούς αισθητήρες που θα του εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μιας και η αποκατάσταση της όρασης του είναι μάλλον απίθανη. Όλα τα έξοδα καλύφτηκαν από τους γιατρούς και από δωρεές.

Την ημέρα που πήρε εξιτήριο έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών ήθελε να αφήσει πίσω όλα του τα παιχνίδια για τα άλλα παιδάκια της πτέρυγας.