Την ώρα που το χειμερινό εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κρεμόταν κυριολεκτικά από μία κλωστή, σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων μετά την σημερινή τους συνεδρίαση αναφέρουν ότι «η απεργία έχει λήξει».

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη θεωρείται βέβαιο ότι το ίδρυμα θα αρχίσει να λειτουργεί από αύριο και σε πλήρεις ρυθμούς από την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, ημερομηνία την οποία είχε ορίσει και η Σύγκλητος για την έναρξη των μαθημάτων.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, «το ΔΣ του Συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση συζήτησε τα θέματα που προκύπτουν, μετά τη χθεσινή συγκέντρωση που δεν είχε όμως απαρτία συνέλευσης, καθώς επίσης και το μέγα θέμα που δημιουργείται από παράπονα συναδέλφων σχετικά με τη συμπεριφορά της 'απεργιακής επιτροπής' αποφάσισε:

α. να ενημερώσει τους συναδέλφους ότι το προεδρείο του Συλλόγου δεν μετέχει σε κάποια 'απεργιακή επιτροπή', ούτε γνωρίζει ονόματα συναδέλφων που μετέχουν σ' αυτή.
β. καταδικάζει τις αντικαταστατικές συμπεριφορές οι οποίες στοχοποιούν συναδέλφους και οδηγούν σε διασπαστικές κινήσεις».