Πρώτη ανάρτηση: 12/12/2013 16:30

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς γύρω στις 15.30 το μεσημέρι άγνωστοι επιχείρησαν να απαγάγουν στη Βούλα το γιο του γνωστού εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, Κίκο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη τη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα (ΙΧ και βαν) προσέγγισαν και επιχείρησαν να εγκλωβίσουν το τζιπ που οδηγούσε ο 33χρονος.

2002916.jpg
Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στις αρχές δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε φύγει από τα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στην περιοχή. Οι δράστες, σύμφωνα με τη μαρτυρία του γιου του επιχειρηματία, ήταν επτά με οκτώ ένοπλοι.

2002929.jpg
Όμως, ο 33χρονος κατάφερε να διαφύγει, καθώς με πορεία όπισθεν προσέκρουσε στο ΙΧ που τον ακολουθούσε. Από την πρόσκρουση εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο των δραστών οι οποίοι το εγκατέλειψαν στο σημείο, ενώ ο γιος του επιχειρηματία κατάφερε και πάλι να μπει στο πάρκινγκ και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

2002917.jpg
Το δεύτερο όχημα (βαν) βρέθηκε επίσης καμένο σε κοντινή απόσταση και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πάτμου και Αθηναΐδος. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν σε ετοιμότητα και τρίτο όχημα για να το χρησιμοποιήσουν για τη διαφυγή τους.

2002925.jpg
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες και υπαλλήλους της εταιρείας.

Την ίδια ώρα στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται και οι κάμερες ασφάλειας της εταιρείας αλλά και οι κάμερες κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος είχε εκπαιδευτεί για το ενδεχόμενο απόπειρας απαγωγής του.

-Συνεχής Ενημέρωση