Πρώτη ανάρτηση: 10/12/2013 19:00

Ένα στοιχείο φωτιά, αξιοποιήσιμο πιθανόν από τις ανακριτικές αρχές που ερευνούν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, περιλαμβάνεται στο φάκελο που έστειλε η αντιτρομοκρατική στις ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Στον υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου, κατά τις διωκτικές αρχές, υπάρχει ολόκληρο αρχείο αφιερωμένο στον Γιώργο Πατέλη, ίσως το κεντρικό πρόσωπο στη δολοφονία του 34χρονου μουσικού μαζί με τον Γιώργο Ρουπακιά. Υπάρχει βέβαια και φωτογραφία του πυρηνάρχη της Νίκαιας.

KREMALES.JPG
Η φωτογραφία και το αρχείο, εκτιμάται από τις δικαστικές αρχές, πώς απεικονίζει την γνωριμία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής με τον άνθρωπο που φέρεται να κατέβασε το τάγμα εφόδου στη Νίκαια με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο Φύσσας. Επίσης υπάρχουν εικόνες με κρεμάλες όπλα και αίματα που προκαλούν φρίκη και ανατριχίλα.

Την επομένη της δολοφονίας υπήρχαν δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον Μιχαλιάκο προς το σπίτι του Πατέλη.

Ο κ.Μιχαλολιάκος είπε τότε πώς τα τηλέφωνα τα έχει παραχωρήσει στα γραφεία του κόμματος και ο Πατέλης συμπλήρωσε πώς επειδή δούλευε στα γραφεία τηλεφωνούσε στη γυναίκα του. Η γνωριμία πάντως μεταξύ τους, δύσκολα μπορεί να διαψευστεί μετά την ύπαρξη στα αρχεία αυτών των φωτογραφιών.

Στα αρχεία υπάρχουν επίσης από ματωμένα κουζινομάχαιρα, μέχρι φωτογραφίες από εκτελέσεις από Ναζί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης . Δεσπόζει επίσης φωτογραφία με… Ναζί μπροστά στην Ακρόπολη. Κι όλα αυτά ενώ ο γενικός γραμματέας του κόμματος, απερίφραστα ακούγεται σε βίντεο από τη μια να καλεί να μετατρέψουν τον λαό σε χαλύβδινη φάλαγγα και να διακηρύσσει: «Αν υπήρχαν Ναζί ίσως να ήμασταν Ναζί. Αλλά δεν υπάρχουν σήμερα…».

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο…