Πρώτη ανάρτηση: 09/12/2013 19:26

Νέα στοιχεία –φωτιά προκύπτουν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής μέσα από σβησμένα αρχεία υπολογιστών στα σπίτια των βουλευτών, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή, Γιάννη Λαγού και του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου που κατάφερε να ανακτήσει η αστυνομία.


Ανάμεσα στα ευρήματα τα οποία «καίνε» πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής υπάρχουν δεκάδες βίντεο τα οποία παρουσιάζουν μέλη του ακροδεξιού κόμματος να επιδίδονται σε κηρύγματα μίσους απειλές κατά πάντων και ύμνους στον Χίτλερ.

Επίσης βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες. Κάποιες από αυτές σοκάρουν. Δείχνουν ανθρώπους με στολές τύπου Κου Κλουξ Κλαν να χαιρετούν ναζιστικά μπροστά στο έμβλημα της Χρυσής Αυγής, ορκωμοσία νέων μελών του «πυρήνα υποδοχής» του κόμματος επίσης με ναζιστικούς χαιρετισμούς από τον γ.γ Νίκο Μιχαλολιάκο και όλους τους παραβρισκόμενους.

Στις φωτογραφίες αυτές με την ένδειξη ομιλία για αντιρατσιστικό μέτωπο γυναικών- «πάρτυ» ένας άνδρας περιφέρεται στο χώρο με κουκούλα της ρατσιστικής οργάνωσης της Αμερικής και χαιρετά ναζιστικά μπροστά στο έμβλημα της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για αποκριάτικο πάρτι απαντά ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Στα βίντεο ακούγονται κηρύγματα μίσους από τα νέα μέλη, παρουσία του αρχηγού:

«Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε επαναστάτες. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας».

Άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής τόνισε: «Όσοι γκρινιάζουν αλλά αρνούνται να σηκωθούν από τον καναπέ, είναι σκουλήκια και αξίζει να τους πατήσουμε. Την ημέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, τότε δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό.
«Ο Χρυσαυγίτης είναι επαναστάτης», εμφανίζεται να έλεγε μέλος της Χρυσής Αυγής και άλλος σημείωνε: «Ναι, είμαι ναζί. Αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς».

Στη δικογραφία επίσης περιλαμβάνεται ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, σε ταβέρνα, πριν τις εκλογές του 2012, όπου απευθύνεται σε μέλη της Χρυσής Αυγής και φέρεται να τους λέει:

«Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο. Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο Κοινοβούλιο, να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες, αλλά να τους τελειώσουμε, μια για πάντα».

Στα αρχεία υπάρχουν ακόμα και άλλες φωτογραφίες με υψηλόβαθμο ένστολο να χαιρετά ναζιστικά καθώς και εικόνες από προπαγανδισμό ανηλίκων - μικρών- παιδιών.

Κάντε κλικ και δείτε τα βίντεο...