Πρώτη ανάρτηση: 09/12/2013 12:28

Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δραστών οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί έλαβαν κλήση λίγο μετά τις 11:00 για σειρά διαρρήξεων σε μονοκατοικίες επί τις οδού Δεληγιώργη στον Πειραιά. Μάλιστα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες είχαν βάλει στόχο τρία σπίτια στους αριθμούς 23, 24 και 26.

Όταν οι αστυνομικοί κατέβηκαν από τις μηχανές για να ελέγξουν το χώρο είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο να αναπτύσσει ταχύτητα και να απομακρύνεται από την περιοχή κινούμενο μάλιστα ανάποδα στο ρεύμα του δρόμου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν 3 έως 4 άτομα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο και κοντά στο πάρκινγκ του σταδίου Καραϊσκάκης στην οδό Δαβάκη κατάφεραν να το εγκλωβίσουν.

Όταν κατέβηκαν από τις μηχανές για να ελέγξουν τους επιβαίνοντες ο οδηγός πάτησε γκάζι και με μεγάλη ταχύτητα πέρασε κυριολεκτικά πάνω από μια από τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ μπαίνοντας ανάποδα στην πάροδο της Καραολή Δημητρίου
Την ώρα εκείνη φαίνεται πως ένας από τους δράστες πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών όμως η σφαίρα δεν βρήκε στόχο.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά με στόχο τα λάστιχα του αυτοκινήτου, δεν κατάφεραν όμως να το ακινητοποιήσουν και λόγω του χτυπήματος στη μηχανή σταμάτησαν την καταδίωξη και ενημέρωσαν για ενισχύσεις.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.