Μια εφιαλτική νύχτα έζησαν γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, όταν ένας τοξικομανής «μπούκαρε» μέσα σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να τους κυνηγά κρατώντας σπασμένα γυαλιά.

Το τραγικό αυτό γεγονός αποκάλυψε ο πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων Ευάγγελος Τσώλας , ο οποίος γνωστοποίησε ότι θα γίνει σχετική καταγγελία και στην αστυνομία.

Όπως όλα δείχνουν ο «εισβολέας» δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, και προκάλεσε μεγάλη ζημιά σε ένα από τα αυτοκίνητα του προσωπικού που ήταν σταθμευμένο έξω από το νοσοκομείο.

Δεν έμεινε όμως με σταυρωμένα τα χέρια, αφού έσπασε μια τζαμαρία στο εσωτερικό του κτιρίου πήρε ένα κομμάτι γυαλί και άρχισε να κυνηγά το προσωπικό του νοσοκομείου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο.

Εν συνεχεία μπήκε μέσα στην αίθουσα της αιμοδοσίας, άνοιξε τις ντουλάπες, πήρε μια κουβέρτα και ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς η φύλαξη που γινόταν από ιδιωτική εταιρεία διακόπηκε, αφού δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου για αυτή την υπηρεσία.