Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, νοσηλ��ύεται στο Θριάσειο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού. Η μητέρα τη , Γεωργία Σταμάτη, ξεσπά σε κλάματα, μιλώντας αποκλειστικά στο Star.

«Δεν καταλαβαίνετε τί μου λέει η κόρη μου; Απελπισία μεγάλη και θα τρελαθώ και θα πεθάνω, αν δε βγω απο εδώ μέσα...κλαίει..Θέλω το παιδί μου, γιατί να με κλείσουν εδώ μέσα άδικα; Τι έκανε, έκανε κανένα φόνο, τι έκανε;» σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών, σύμφωνα με το δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, όταν πληροφορήθηκε οτι θα μεταφερθεί απο τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Θήβας. Η μητέρα της σπάει στη σιωπή της για πρώτη φορά και ζητά να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της.

«Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα αν είναι δίκαια ή άδικα; Είναι πολύ χάλια, άρρωστη, με ένα μωρό παιδί έξω. Το παιδί υποφέρει, εμείς υποφέρουμε όλοι. Όσο καιρό είναι εκεί μέσα μια φορά το έχει δει το παιδί. Αντέχει η μάνα έτσι με αυτό τον πόνο;

Ζητάω να αφήσουν την κόρη μου ελεύθερη, να έρθει στο παιδί της, να έρθει στο σπίτι της. Το παιδί κι αυτό έχει περάσει πολύς καιρός και θέλει τη μάνα του. Θέλετε να μας καταλάβετε; Μας διαλύσανε μια οικογένεια. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει καθόλου φιλότιμο, τίποτα, τίποτα. Δεν ξέρω τι να πω.»

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, 75 χρόνων και ο πατέρας της 77 χρόνων μεγαλώνουν, στο Ζέλι Φθιώτιδας, το παιδί του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη απο την ημέρα που οι δυο τους μπήκαν στη φυλακή.