Πρώτη ανάρτηση: 06/12/2013 12:23

Με επεισόδια ξεκίνησε η πορεία στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αστυνομικό, ο οποίος στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν ο διοικητής της τροχαίας. Ο άνθρωπος τραυματίστηκε στο πρόσωπο, αλλά ευτυχώς ελαφρά.

1999514.jpg

Επίσης, γύρω στις 13:30 μεγάλη ένταση σημειώθηκε στα Προπύλαια, όταν φοιτητές και μαθητές πέταξαν νεράντζια και αντικείμενα σε διμοιρίες αστυνομικών και εκείνοι «απάντησαν» με χρήση κρότου λάμψης, αλλά και χημικών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, 500 άτομα εγκλωβίστηκαν για περίπου μία στο πανεπιστήμιο, ενώ έγιναν και προσαγωγές.

1999628.jpg

Η πορεία έχει ολοκληρωθεί αυτή την ώρα. Το σημαντικό είναι πώς η συμμετοχή στην πορεία ήταν μεγάλη. Οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο, από την Πανεπιστημίου, στα Προπύλαια, μέχρι την Βουλή είναι κλειστοί.

1999626.jpg

Όπως σας είχαμε πει, κλειστό θα είναι και το μετρό στις στάσεις Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Πανεπιστήμιο, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσουν και άλλοι σταθμοί στην διάρκεια της ημέρας, καθώς έχει προγραμματιστεί και δεύτερη πορεία για το απόγευμα.

Πορείες και στην Θεσσαλονίκη

Εν τω μεταξύ, με μικρή συμμετοχή περίπου 150 άτομα και χωρίς παρατράγουδα ολοκληρώθηκε η πορεία στην μνήμη του Αλέξη στην Θεσσαλονίκη.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο.