Πρώτ�� ανάρτηση: 05/12/2013 19:09

Να βάλει τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη όταν πληροφορήθηκε ότι θα μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές της Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star από το υπουργείο Δικαιοσύνης, πήρε πέντε υπνωτικά χάπια ενώ σύμφωνα με τον κύριο Κούγια που μίλησε στο Star, τα χάπια που πήρε ήταν από 25 έως 30.

O κύριος Κούγιας μάλιστα μεταξύ άλλων σημείωσε πως «ενώ θα έπρεπε να μείνει και άλλο στο ΔΑΦΝΙ , την γύρισαν στον Κορυδαλλό.»

Η κυρία Σταμάτη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού και από εκεί στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου εισήχθη για νοσηλεία μετά την παροχή κατεπειγουσών ιατρικών υπηρεσιών. Σε ότι αφορά στην κατάστασή της τώρα είναι καλύτερα.

Όπως είναι γνωστό, η κυρία Τσοχατζοπούλου νοσηλεύτηκε για μακρό χρονικό διάστημα και μέχρι πριν από μια βδομάδα στο ΔΑΦΝΙ, ως πάσχουσα από βαριά κατάθλιψη με αυτοκτονικό σύνδρομο.

Επίσης τους τελευταίους έξι μήνες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, όπου υπεβλήθη σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων αφαίρεσης όγκων από το στήθος.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο κύριος Κούγιας είναι η πρώτη φορά που η εντολέας του επιχειρεί κάτι τέτοιο.