«Λαβράκι» έπιασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στην Λάρισα, όταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είδαν μια γυναίκα να διακινεί ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και έπειτα από έρευνα διαπίστωσαν πως είχε στην κατοχή της 90 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία προόριζε για εμπορία, αλλά και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία κατασχέθηκαν.

Εκτός από την 35χρονη συνελήφθησαν ένας 34χρονος γιατρός και ακόμα ένας 48χρονος άνδρας.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της όπου φιλοξενούνταν ο ένας συλληφθείς, και εκεί βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με τρίμματα βουπρενορφίνης βάρους 0,8 γραμμαρίων, καθώς και το βιβλιάριο υγείας της γυναίκας στο οποίο αναγράφονταν δύο ιατρικές συνταγές με την υπογραφή του γιατρού και αφορούσαν χορήγηση ναρκωτικών φαρμάκων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω συνταγές είχαν εκδοθεί από το γιατρό στις 28/11/2013, ο οποίος βεβαίωσε ψευδώς ως ημερομηνία συνταγογράφησης την προχθεσινή. Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι η μία από τις δύο είχε εκτελεστεί στις 29/11/2013 σε φαρμακείο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.