Μάτια που έλαμπαν από χαρά... Χαμογελαστά πρόσωπα…τραγούδια, στολίδια, ευχές και δώρα, συνέθεσαν το σκηνικό στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου «Ελπίδα», για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, «Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ».

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά, αλλά και ο χιονάνθρωπος, ενίσχυσαν την γιορτινή ατμόσφαιρα, την ώρα που η φιλαρμονική του δήμου Ερμιονίδος έπαιζε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

« Η σημερινή ημέρα ενώνει τις καρδιές μας και τις ευχές μας για τα αγαπήμενα μας παιδιά, καθώς συγκεντρωθήκαμε για να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ευχών» σημείωσε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

« Το έργο σας είναι τόσο πολύ μεγάλο και έξω από την Ελλάδα πια. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο ως συμπατριώτες αλλά και ως Έλληνες. Τα παιδάκια θα γίνετε γρήγορα καλά και θα γίνουν γιατί βρίσκονται σε μια ζεστή αγκαλιά της κυρίας Μαριάννας και των γιατρών» ανέφερε οΔήμαρχος Ερμιονίδος.

Η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Σάκης Ρουβάς, ο αγγελιοφόρος της Ελπίδας μαζί με τα παιδιά στόλισαν το δέντρο των Ευχών, αφού πρώτα ζωγράφισαν τα στολίδια και έγραψαν πάνω τους, τις ευχές τους.

« Του χρόνου να είναι όλα τα παιδάκια σπίτι τους, να στολίσουν το δικό τους δέντρο με την οικογένεια τους» δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς.

Αισιοδοξία, αγάπη και ελπίδα πλημμύρισαν τους χώρους του νοσοκομείου, ζεσταίνοντας τις καρδιές μικρών και μεγάλων.