Μια συγκλονιστική λεπτομέρεια της ανείπωτης τραγωδίας ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας: Το χρέος των 1.200 ευρώ προς τη ΔΕΗ που έγινε αιτία να κοπεί το ρεύμα στο σπίτι της αδικοχαμένης Σάρας δεν ήταν δικό της και της μητέρας της. Ο προηγούμενος ενοικιαστής είχε αφήσει απλήρωτους τους περισσότερους λογαριασμούς

Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος από την ανείπωτη τραγωδία μιλάει για πρώτη φορά.. «Είμαι συ��τετριμμένος. Είμαι τόσο χάλια.. Έπεσα από τα σύννεφα. Χθες πήγα στο νοσοκομείο. Είχα ταχυπαλμία. Τρέμω ολόκληρος.»

Εντωμεταξύ, οι γείτονες που γνώριζαν λίγα, όπως λένε σήμερα, θα βοηθούσαν αν ήξεραν . Τα σημάδια της τραγωδίας που θα ακλουθούσε όμως είχαν αρχίσει να φαίνονται τις τελευταίες μέρες.


«Το Σάββατο η μάνα ήταν άρρωστη. Η μάνα έφυγε στο νοσοκομείο και το παιδί το πήρα εγώ κάτω. Όταν η μάνα βγήκε από το νοσοκομείο πήγα να στο σπίτι τους να δω πώς είναι, χτύπησα και δεν μου άνοιξε κανείς. Αυτό δε θα το ξεπεράσω ποτέ. Γιατί άμα είχα χτυπήσει παραπάνω…» λέει μια γειτόνισσα.