Σπάνια αγάπη… Έμειναν μαζί 65 χρόνια και πέθαναν μαζί!

erwtas.jpg

Η Eleanor Witt Turner και ο Frank Eugene Turner από την Βόρεια Καρολίνα γεννήθηκαν τον ίδιο μήνα, την ίδια χρονιά και έζησαν μαζί 65 ολόκληρα χρόνια.

Όταν η Eleanor πέθανε και η νοσοκόμα το ανακοίνωσε στα παιδιά της, εκείνα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν πώς θα το πουν στον μπαμπά τους. Η αγωνία τους για το πώς θα το πάρει τους έκαναν να το καθυστερήσουν.

nea.jpg

Τελικά, δεν χρειάστηκε να τον ενημερώσουν, αφού μετά από λίγες ώρες «έφυγε» και αυτός. Διαίσθηση; Γραφτό; Ποιος ξέρει… Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για σπάνια περίπτωση αγάπης.

«Στενοχωρήθηκα πολύ που τους έχασα, αλλά ανακουφίστηκα που έφυγαν μαζί», εξηγεί η κόρη τους.

neos.jpg

«Έκαναν τα πάντα μαζί. Ήξερα ότι αν πέθαινε ο ένας θα πέθαινε μετά από λίγο και ο άλλος, αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα γινόταν την ίδια μέρα! Ποτέ δεν μπορούσαμε να τους χωρίσουμε. Ακόμα και όταν ήταν άρρωστοι και χρειάζονταν νοσηλεία, προσπαθούσαμε να τα βολέψουμε ώστε να είναι μαζί», θυμάται.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1948 και σε λίγες εβδομάδες θα έκλεινε 65 χρόνια παντρεμένο…

article-2517085-19CB708600000578-413_634x763.jpg

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι και η τελευταία φωτογραφία του ζευγαριού: Τραβήχτηκε τέσσερις μέρες πριν τον θάνατο τους και είναι η στιγμή, που μετά το εγκεφαλικό ο Frank αναζητάει το χέρι της συζύγου, στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν και οι δύο.