Σάλο έχει προκαλέσει η απίστευτη υπόθεση με τον gay αμαρτωλό παπά του «Κάτι ψήνεται» ο οποίος, όπως σας είχαμε γράψει, πρωταγωνιστούσε- χωρίς τη συγκατάθεσή του- σε «ροζ» βίντεο μέσα στο κελί του στο μοναστήρι!


Ο πρώην Αλβανός εραστής του «Ρασπούτιν» μίλησε για την γνωριμία του με τον ποιμένα- ο Θεός να τον κάνει- και εξομολογήθηκε τις εμπειρίες που είχε μαζί του.

«Γνώρισα τον ποιμένα πριν μερικά χρόνια και στην αρχή έδειξε πως ήθελε να με βοηθήσει, καθώς πάσχω από μια σοβαρή αρρώστια. Μου έδωσε κάποια τρόφιμα και λίγα χρήματα για να βοηθήσω την οικογένειά μου» εξομολογείται ο 40χρονος ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά!

«Πήγαινα στην Παιανία τακτικά και τον βοηθούσα σε διάφορες δουλειές, καθώς εκείνη την περίοδο όλο και κάτι έχτιζε στην μονή, με αποτέλεσμα να έχουμε αποκτήσει οικειότητα. Μάλιστα, όπως μου έλεγε με ήθελε συνέχεια κοντά του και θα με έκανε προσωπικό του οδηγό.

Αφού πέρασε λίγος καιρός από τη γνωριμία του Αλβανού με τον «Ρασπούτιν της Παιανίας», όπως υποστηρίζει ο 40χρονος, ο τηλε-καλόγερος τον κάλεσε στην κρεβατοκάμαρά του που βρίσκεται στο ισόγειο της μονής, στον ίδιο χώρο όπου είναι και η εκκλησία της Παρασκευής.

«Ήταν πρωί και κάναμε δουλειές. Όταν με φώναξε για να μου δείξει κάτι, το�� είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι και εκεί έγινε ό,τι έγινε. Βλέποντας τον να φοράει τα ράσα, αλλά και τις εικόνες που υπήρχαν στο δωμάτιο του είπα ότι είναι αμαρτία να κάνουμε κάτι σε αυτόν τον ιερό χώρο και εκείνος μου απάντησε “αμαρτία είναι να το λες” αναφέρει ο πρώην εραστής και προσθέτει:

"Μάλιστα κάποια στιγμή που χτύπησε την πόρτα μια κυρία που βρισκόταν στο μοναστήρι και έκανε δουλειές, εκείνος την έβρισε άσχημα για να μην μας ενοχλεί. Θέλω να πω ότι ο ποιμένας το συνηθίζει να βρίζει και να καταριέται όλους όσοι δεν του κάνουν τα γούστα του ή πιστεύει ότι τον ενοχλούν"