Πρώτη ανάρτηση: 02/12/2013 11:56

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα 13χρονο κοριτσάκι το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις που προήλθαν από το μαγκάλι.

Το τραγικό συμβάν ξύπνησε μνήμες από την τραγωδία που σημειώθηκε το Μάρτιο στη Λάρισα όπου δύο φοιτητές έχασαν τη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κοριτσάκι έμενε με τη μητέρα του σε διαμέρισμα στην περιοχή Ξηροκρήνη. Όμως εδώ και 2,5 μήνες στο σπίτι η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα καθώς η μητέρα είχε να πληρώσει λογαριασμούς από το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να μαζευτούν και να φτάσουν τα 1.000 ευρώ!

ARXKKK_438_355 (2).jpg

Η τραγική μητέρα δούλευε περιστασιακά αλλά τους τελευταίους δύο μήνες ήταν άνεργη. Έτσι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το μοιραίο μαγκάλι προκειμένου να ζεσταθεί εκείνη και το κοριτσάκι της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γύρω στις 22:00 την Κυριακή, η μητέρα λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, είδε λιπόθυμη την κόρη της, η οποία, όμως, δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, που εκ πρώτης όψεως, διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 13χρονης οφείλεται σε δηλητηρίαση από αέρια.

Η 54χρονη μητέρα συνελήφθη.