Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές ημέρες από τον τραγικό θάνατο της 27χρονης δασκάλας στη Ρόδο εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας, και άλλο ένα θύμα έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο.

Αυτή τη φορά, τη ζωή της έχασε μια γυναίκα στο Άργος, της οποίας το υπόγειο σπίτι στο οποίο διέμενε, πλημμύρισε από την φονική καταιγίδα που έπληξε την περιοχή τις νυχτερινές ώρες.

Όλα ξεκίνησαν, όταν σε μια από τις 20 κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων από σπίτια, πήγαν και στο υπόγειο όπου διέμενε η 55χρονη γυναίκα, σερβικής καταγωγής.

1997424.jpg
Το θέαμα που αντίκρυσαν οι Πυροσβέστες, ήταν αποτρόπαιο, μιας και με το που άντλησαν τα νερά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πτώμα της άτυχης γυναίκας, που έχασε τη ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος του Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, έκανε έκκληση για βοήθεια στο Άργος, το οποίο τις προηγούμενες ώρες «πνίγηκε» από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, κάνοντας λόγο για πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες.

Μάλιστα, τόνισε πως το Άργος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κάνοντας λόγο για εκτεταμένες ζημιές σε όλο το δήμο Άργους-Μυκηνών.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ.