​Πολλά προβλήματα έχει η Πελοπόννησος λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα στο νομό Λακωνίας και στον Δήμο Σπάρτης δεκάδες σπίτια στην περιοχή της Τραπεζοντής έχουν πλημμυρίσει και οι κάτοικοι βγάζουν τα νερά από τα σπίτια τους με κουβάδες και σκούπες.

Στην κεντρική οδό της Γυθείου αυτοκίνητα λόγω της έντονης βροχής έμειναν πάνω στον δρόμο με σοβαρό κίνδυνο να προκληθεί και ατύχημα.

Επίσης το ίδιο σκηνικό και στην άλλη πλευρά της πόλης στην γέφυρα του Ευρώτα στον δρόμο προς Τρίπολη αλλά και προς Αφισού.

Μεγάλη Προσοχή σε όλους τους οδηγούς

Στην Σπάρτη σημειώθηκε μεγάλη διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα πολλές γειτονιές της πόλης να μείνουν χωρίς ρεύμα για αρκετή ώρα ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις από τους πολίτες της πόλης.

Επίσης φωτιά ξέσπασε και σε στύλο της ΔΕΗ στην Σπάρτη δίχως όμως να προκληθούν περεταίρω ζημιές.

Δύσκολες ώρες όμως περνούν πολλοί κάτοικοι στην πόλη του Άργους και την ευρύτερη περιοχή, αφού οι δύο ξεροπόταμοι που διέρχονται την πόλη, ο Ξηριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν!

Οι περισσότεροι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει καθώς επίσης και πολλά υπόγεια και σπίτια, ενώ σε ορισμένους δρόμους, στο ανατολικό τμήμα της πόλης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχτεί 20 κλήσεις ενώ προβλήματα έχουν και τα χωριά Νέα Κίος, Σκαφιδάκι και Κεφαλάρι, ενώ έχουν ανέβει αρκετά τα νερά και είναι δύσκολη η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, από τους Μύλους προς το Αργος. Προβλήματα με πλημμύρες έχει και η περιοχή της Κυπαρισσίας.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 12 κλήσεις, για άντληση υδάτων, ενώ το σοβαρότερο πρόβλημα εστιάζεται στο 64ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης στο ύψος του χωριού Τερψιθέα, όπου λόγω των νερών στο οδόστρωμα γίνεται μικρή εκτροπή της κυκλοφορίας, μέσω του χωριού Σπηλιά.

Επίσης πολλά νερά υπάρχουν στο οδόστρωμα της εθνικής οδού Κυπαρισσίας - Καλού Νερού.

Καθίζηση έχει προκληθεί στον δρόμο που οδηγεί στην Νεμέα, στο 2ο περίπου χιλιόμετρο μετά τον κόμβο Νεμέας, στο 116 χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης και έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νεμέα διεξάγεται μέσω του κόμβου Αρχαίας Νεμέας.

Λόγω κ��τολισθήσεων διεξάγεται από το ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, 4 χιλιόμετρα περίπου από τον Αχλαδόκαμπο.