​Πρώτη ανάρτηση: 30/11/2013 17:37

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7 το βράδυ χωρίς εντάσεις το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, που διοργάνωσαν κινήσεις και παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και οργανώσεις μεταναστών στα Προπύλαια.

Οι διαδηλωτές , παρά την απαγόρευση της Αστυνομίας, πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Πανεπιστημίου και εν συνεχεία, μέσω της οδού Σταδίου έφτασαν στη συμβολή με την οδό Αμερικής.

Εκεί είχαν παραταχθεί ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και απαγόρευσαν να συνεχίζουν προς το Σύνταγμα.

Εν τω μεταξύ την ίδια ώρα στο Σύνταγμα η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε συγκέντρωση, όπου πριν τις ομιλίες από τα μεγάφωνα ακούγονταν «Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου» από τη φωνή του Νότη Σφακιανάκη!

xa4_533_355.jpg
Ανάμεσά στους συγκεντρωμένους και αρκετοί βουλευτές του κόμματος όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης, η Ελένη Ζαρούλια και ο Νίκος Μίχος.

KDI5P4HM.jpg
Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ελένη Ζαρούλια εκφώνησαν και ομιλίες.
MEDW9XSC.jpg
Σημειώνεται ότι το αντιφασιστικό συλλαλητήριο ξεκίνησε στα Προπύλαια γύρω στις 4 το μεσημέρι και κατέληξε στο Μοναστηράκι, ενώ της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα.

Η αστυνομία είχε κλείσει την κυκλοφορία στην Πανεπιστημίου.

1996797 (1).jpg

Σύνθημά των αντιεξουσιαστών ήταν: «να κόψουμε την προσέλευση των φασιστών και παράλληλα με τη συγκέντρωση στα Προπύλαια να περικυκλώσουμε τη σύναξή τους».