Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά και ολόκληρη η χώρα από τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης επιχειρηματία, Ναταλίας Βουτσινά στην Πάτρα από 33χρονο Αλβανό.

alvanos_1.jpg
Ο δράστης αργά το βράδυ της Παρασκευής αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του με ένα κομμάτι καλώδιο, όμως τελευταία στιγμή τον απέτρεψαν οι αστυνομικοί.

natalia1.jpg

Μάλιστα αργότερα οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρό��εση.

Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Τραγικές φιγούρες ο σύντροφος της 43χρονης, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ημερήσιος Κήρυκας», Ανδρέας Βρης και η μόλις δέκα ετών κόρη τους.

alvanospatra.jpg
Ο δημοσιογράφος έμαθε τα τραγικά νέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου κα εργάζεται και έφυγε άρον άρον για να δει τι έχει συμβεί. Φίλοι μάλιστα του Α. Βρη, δήλωσαν ότι ήταν σοκαρισμένος και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν πώς θα πει στην κόρη του τι έχει συμβεί.

Λίγο νωρίτερα ο 33χρονος Αλβανός είχε παραδοθ��ί στην αστυνομία μες στα αίματα, λέγοντας ότι δολοφόνησε την φίλη του.

natalia2.jpg

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πήγε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στα Μποζαΐτικα γύρω στις εννέα το πρωί αφού περίμενε να φύγουν ο σύντροφος και η κόρη της.

Όταν εκείνη του άνοιξε, ο 33χρονος της ζήτησε να χωρίσουν για να είναι μαζί, κάτι που εκείνη αρνήθηκε, εξαγριώνοντάς τον.

natalia3.jpg

Ο ίδιος στην αστυνομία είπε ότι εδώ και ενάμιση χρόνο διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την γυναίκα, κάτι που διαψεύδουν οι συγγενείς της. Υποστήριξε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους του είχε πει πολλές φορές ότι θα χωρίσει για να είναι μαζί, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν τέτοια η μανία του δράστη, που κυνήγησε την 43χρονη, η οποία μάταια προσπάθησε να ξεφύγει από το δολοφονικό του μένος.

natalia4.jpeg

Ο 33χρονος στην κυριολεξία την κατέσφαξε, μαχαιρώνοντάς την στην πλάτη, την κοιλιά και τέλος κόβοντας της την καρωτίδα.