Είναι άνθρωποι που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν. Με την κοινωνική τους δράση προσφέρουν εδώ και χρόνια απλόχερα τη βοήθεια τους σε όσους τη χρειάζονται. Στη Λέσχη Αρχιπλοιάρχων στον Πειραιά, οι άνθρωποι της θάλασσας βράβευσαν ιδρυτές και εκπροσώπους κορυφαίων κοινωφελών ιδρυμάτων της χώρας μας. Για την μεγάλη προσφορά τους στα παιδιά βραβεύτηκαν ο «Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα» και το «Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη».

Η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη ιδιαίτερα συγκινημένη παρέλαβε το βραβείο για την προσφορά της.

«Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η συγκίνηση και η χαρά που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας και στον αγαπημένο μου Πειραιά που με συνδέουν τόσες πολλές αναμνήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη τιμή και τη σημαντική διάκριση που μου κάνετε αν και για ��ένα το θεωρώ ένα χρέος, ένα χρέος που είναι σαν ένα τάμα ζωής να προσφέρω στα παιδιά και τους συνανθρώπους μου.. Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτήν την πρωτοβουλία, μου δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω ένα έργο που επιτελώ τόσα χρόνια...» ανέφερε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Για την πολύτιμη κοινωνική προσφορά του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" μίλησε ο πρόεδρος της λέσχης. Το βραβείο παρέλαβε ο πρέσβης Βασίλης Κασκαρέλης.

Για τις σημαντικές δραστηριότητές του εντός και εκτός Ελλάδος παρουσία του καπετάνιου Παναγιώτη Τσάκου, απενεμήθη βραβείο στο ίδρυμα «Μαρία Τσάκος».

Για την κοινωνική προσφορά τους, μέσω του ιδρύματος "Αικατερίνη Λασκαρίδη" βραβεύθηκαν ο πρόεδρος του ιδρύματος και γενικός γραμματέας της ένωσης ελλήνων εφοπλιστών κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης και η σύζυγός του, αντιπρόεδρος του ιδρύματος, κ. Μαριλένα Λασκαρίδη.


Συγκινημένη η πρόεδρος του Σωματείου Παιδιών Ναυτικών με ειδικές ανάγκες " Η αργώ", παρέλαβε το βραβείο.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο…