Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και νότια και παγετό τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια, περιμένουμε την Παρασκευή. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από -2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.
Καλό καιρό με αρκετό κρύο περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Το Σάββατο, πάλι θα έχουμε αραιές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν από τα δυτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές εκτός της Θράκης, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Από το απόγευμα οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινα. Θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Την Κυριακή θα έχουμε καλοκαιρία με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα ανέβει.