​Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από την ελληνική αστυνομία ακόμη ένας δραπέτης των Αλβανικών φυλακών, στον Γράμμο, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος δραπέτης κατά την σύλληψη του δεν έφερε πάνω του οπλισμό.

Εν τω μεταξύ, στο βουνό Γράμμος συνεχίζεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τελευταίου από τους ένοπλους Aλβανούς κακοποιούς, που έχουν αποδράσει από φυλακές υψίστης ασφαλείας Ντρενόβα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τέσσερις από τους συνολικά επτά που απέδρασαν, πρόλαβαν και διέφυγαν στην Αλβανία και από τους τρεις έχουν συλληφθεί οι δύο.

Ο3 1χρονος Γκεζίμ Τόμα, είναι ο Αλβανός δραπέτης που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, καθώς τραυματίστηκε έπειτα από την χθεσινή ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς. Ο Τόμα εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία ενός 25χρονου, επειδή του έκλεψε τα καυσόξυλα.

Το ενδιαφέρον των αστυνομικών επικεντρώνεται στους δασικούς δρόμους του Γράμμου, που ενώνουν τα χωριά Αετομηλίτσα, Χρυσή, Πευκόφυτο και Γράμμουστα και μπορούν να οδηγήσουν τους Αλβανούς δραπέτες στην κορυφογραμμή του βουνού και από εκεί στη γειτονική Αλβανία.