Σοκ��ρει η είδηση για ένα 14χρονο κορίτσι από την Ιταλία που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 10 άτομα όταν ένας συμμαθητής της χάκαρε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και «ανέβασε» μια δημοσίευση ανακοινώνοντας ότι «ήταν διαθέσιμη σε όποιον ήθελε».

Όλα άρχισαν όταν η μαθήτρια ξέχασε να αποσυνδεθεί από το λογαριασμό της στο Facebook, με αποτέλεσμα ένας άλλος μαθητής που ήθελε να την εκδικηθεί να ανεβάσει φωτογραφίες της και το νούμερο του κινητού της τηλεφώνου.

Αμέσως μετά το κορίτσι άρχισε να δέχεται παρενοχλήσεις στο κινητό της.

Η συμμορία των 10 ατόμων την οδήγησαν στο θέατρο, όπου τη βίασαν τέσσερις άντρες ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν.

Σημειώνεται ότι αρχικά το κορίτσι δεν ανέφερε το περιστατικό στις αρχές και το μόνο που έκανε αρχικά ήταν να πετάξει την κάρτα SIM για να βάλει ένα τέλος στις παρενοχλήσεις που δεχόταν.

Το τραγικό είναι ότι στη συνέχεια έπεσε θύμα βιασμού για δεύτερη φορά από το φίλο της, κάτι που την οδήγησε στο να πάρει την απόφαση να προβεί σε καταγγελία.

Τέσσερις άντρες ηλικίας 20-25 ετών συνελήφθησαν ως ύποπτοι και κρατούνται ενώ ένας πέμπτος, ο οποίος όταν συνέβη η επίθεση ήταν κάτω των 18 ετών, ανακρίνεται για τη συμμετοχή του στην υπόθεση.