Χάρης Μαυρουδής ονομάζεται ο… «Ελληνάρας» που πήγε να περάσει τη Ferrari από το πετρόχτιστο στενό στα Ζαγοροχώρια και σφήνωσε!

Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα για το «επίτευγμά» του, εξαιτίας του οποίου παραλίγο να καταστρέψει το πανάκριβο κατακόκκινο αυτοκίνητο του.
ferrari1.jpg

«Το Κουκούλι στα Ζαγοροχώρια έχει δύο εισόδους, πώς λέμε "δυο πόρτες έχει η ζωή", έτσι και αυτό. Όταν έφτασα, ήταν ήδη εκεί κάποιοι φίλοι μου με κάτι άλλες Ferrari και μου είπαν:«Χάρη, όπως μπαίνεις στο χωριό δεξιά έχει μια αλάνα". Εγώ όμως πήγα από την άλλη είσοδο και έψαχνα να βρω την αλάνα. Βλέπω κάποια στιγμή ότι ο δρόμος είχε άνοιγμα 196 πόντους και λέω ότι αφού οι άλλοι πέρασαν από εκεί, θα περάσω κι εγώ».

Αυτό έκανε και έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα! Όσο για τη σχέση του με την κόκκινη θεά;

«Η σχέση μου με τη Ferrari κρατά τρία χρόνια, όταν και την αγόρασα. Πριν από τη Ferrari είχα μία 645 BMW κάμπριο», αναφέρει. «Πριν από την οικονομική κρίση Ferrari και Lamborghini είχαν όλα τα λαμόγια της Ελλάδας. Κάποιος που έκανε δήλωση στην Εφορία 3.000 ευρώ το χρόνο είχε Lamborghini. Σήμερα όμως, που κόπηκαν αυτά, όποιος έχει έ��α τέτοιο αυτοκίνητο το δηλώνει στην Εφορία, κάτι που σημαίνει πως πληρώνει τους φόρους του και είναι τίμιος. Γι' αυτό επέλεξα να αγοράσω αυτό το αυτοκίνητο, εκτός βέβαια των απίστευτων συγκινήσεων που προσφέρει- όπως αυτή που ένιωσα όταν πήγα στην πίστα των Σερρών».

Νομοταγής πολίτης πάνω από όλα ο Χάρης!