Το γύρο του κόσμου κάνει η σοκαριστική είδηση για ένα δωδεκάχρονο αγοράκι το οποίο βίαζε την 10χρονη αδελφή του επί έναν ολόκληρο χρόνο!

To τραγικό γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος σε δικαστήριο του Νιούπορτ της Μεγάλης Βρετανίας. Όπως υποστήριξε είχε νωρίτερα παρακολουθήσει «ροζ» βίντεο μαζί με έναν συμμαθητή του στην αίθουσα υπολογιστών του σχολείου και όταν επέστρεψε στο σπίτι θέλησε να κάνει πράξη τα όσα είδε στα πορνογραφικά πλάνα.

Οι γονείς, οι οποίοι στο δικαστήριο κάθονταν δίπλα στο γιο τους, έμαθαν τις πράξεις του παιδιού τους από ένα συγγενικό πρόσωπο στο οποίο το 10χρονο κορίτσι είχε εκμυστηρευτεί τον εφιάλτη που περνούσε.

Ο δικαστής αποφάσισε ότι το αγόρι πρέπει να ακολουθήσει ένα τριετές πρόγραμμα αποκατάστασης για νέους, ενώ θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι του με την οικογένειά του. Ωστόσο για τα επόμενα δύο χρόνια θα θεωρείται δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων.

Αυτό που προκαλεί επίσης εντύπωση είναι ότι τόσο ο 12χρονος όσο και ο φίλος του είδαν την ταινία πορνό σε υπολογιστή του σχολείου και η αστυνομία ερευνά πως είχε πρόσβαση στις ροζ ιστοσελίδες.