​Το χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το φιλοζωικό σωματείο “Stray.gr” , για δέκατη συνεχή χρονιά είναι γεγονός!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οργανώνεται η συγκεκριμένη εκδήλωση από τα μέλη του σωματείου με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά η προσπάθειά τους για τη περίθαλψη των μικρών μας φίλων, αφού τα έσοδα της εκδήλωσης χρησιμοποιούνται για την ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών των αδέσποτων.

Το Bazaar πρόκειται να λάβει χώρα στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα. (στάση metro: Κεραμεικός), όπου και ο κόσμος μπορεί να κάνει χριστουγεννιάτικες αγορές σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, αλλά και να ενημερωθεί για τη δράση του σωματείου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν ρούχα, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, βιβλία, cd & dvd, αξεσουάρ, κοσμήματα, καλλυντικά, παιχνίδια, χρήσιμα είδη για ζώα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λιχουδιές για δίποδους και τετράποδους, και φυσικά αναμνηστικά προϊόντα του σωματείου και της εκδήλωσης.

Κτηνίατροι και εκπαιδευτές ζώων θα είναι εκεί προκειμένου να ενημερώσουν μικρούς και μεγάλους, ενώ θα προβληθούν επίσης και πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά που θα συνοδεύονται από επιδείξεις ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών! Το σωματείο προκειμένου να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της περίθαλψης των αδέσποτων φίλων μας που έχει αναλάβει, καλεί όποιον έχει τη δυνατότητα, να διαθέσει προς πώληση στο Bazaar προσωπικά του είδη που δεν του είναι πια χρήσιμα, σε συμβολικές τιμές.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει με αυτό τον τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει με το 6932 443846 ή να στείλει mail στο bazaar@stray.gr.