Για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αγωνίστηκε χθες το απόγευμα, σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, με την ομάδα καλλιτεχνών και επίλεκτων ποδοσφαιριστών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις SPORTS WORLD, στον Άγιο Κοσμά Αττικής. Σκοπός της συγκεκριμένης αθλητικής εκδήλωσης ήταν η προβολή του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και της ανιδι��τελούς προσφοράς του στον άνθρωπο και το παιδί.

Επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετέχει σε πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Στην αθλητική συνάντηση, παραβρέθηκε από την πλευρά του Συλλόγου, ο Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων κ. Στέλιος Γραφάκος, ενώ εκπροσωπώντας το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστη ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Λουκά Τουρπέτα.

Τον αγώνα επίσης παρακολούθησαν λοιποί Αξιωματικοί, προσωπικό του Σώματος και άλλοι παρευρισκόμενοι.