Πρώτη ανάρτηση: 25/11/2013 23:34

Ένας νεκρός και 17 τραυματίες είναι ο απολογισμός σοβαρού τροχαίου που έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας στα Τέμπη, όταν Ι.Χ. προσπέρασε λεωφορείο του ΚΤΕΛ και συγκρούστηκε με νταλίκα, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα ένα ΙΧ, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες και έχασε την ζωή του ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Από αυτούς οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε.

Μεταξύ των τραυματιών είναι η μικρή κόρη του οδηγού του ΙΧ 7 ετών, η μεγαλύτερη 17 ετών και 43χρονη σύζυγός του. Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι επιβάτες του λεωφορείου, καθώς και ο οδηγός της νταλίκας.

tempi.jpg

Μεταξύ των τραυματιών, τέσσερις είναι βαριά και δέκα με ελαφρά τραύματα, μεταξύ των οποίων και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως «μάχη» για την ζωή δίνουν δύο άτομα.

tempi1.JPG

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της τροχαίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, με δεκαοκτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία να σπεύδουν στα Τέμπη. Η κυκλοφορία στη περιοχή διακόπηκε, μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα και να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.

tempi2.JPG

Το νέο τροχαίο στην περιοχή «ξύπνησε» μνήμες από άλλα, πολύνεκρα, δυστυχήματα, όπως εκείνο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που το πούλμαν τους ανατράπηκε, αλλά και εκείνο με το φορτηγό με τις μελαμίνες που καρφώθηκε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ κόβοντας το νήμα της ζωή�� των μαθητών από το Μακροχώρι Ημαθίας.

tempi3.jpg