Δεν έχει τέλος η κακοκαιρία στη Ρόδο. Μετά την τραγωδία που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία, πλημμύρισαν και πάλι οι δρόμοι με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να βρίσκονται επί ποδός. Ωστόσο, οι αρχές είναι καθησυχαστικές καθώς αναφέρουν ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.

Από τις 15:00 το μεσημέρι σημειώνονται ισχυρές βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι στις περιοχές Αρχάγγελος, Αφάντου, Φαληράκι και στη Ρόδου - Καλλιθέας και να έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα, τους οδηγούς των οποίων σπεύδει να απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
thumb_640.jpg

Συνεχείς, αλλά μικρής διάρκειας είναι οι διακοπές ρεύματος στις περιοχές Καλυθιές, Κοσκινού, Φαληράκι αλλά και στην πόλη της Ρόδου.

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στις 30 οικογένειες που διαμένουν στο νησί της Ψερίμου, το οποίο οι Αρχές θα ζητήσουν να κηρυχθεί την Τρίτη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, η βροχή στην Ψέριμο προκάλεσε ζημιές σε καταστήματα και σπίτια, ενώ στη θάλασσα κατέληξαν τρία αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Υπενθυμίζεται ��τι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσα προκαταρκτικής εξέτασης για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τριών ανθρώπων και για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο νησί.