Ξέσπασε ο αδελφός του καθηγητή που αγνοείται μετά την φονική θεομηνία στη Ρόδο, ενώ η αγωνία του μεγαλώνει όλο και περισσότερο για το αν θα βρεθεί ζωντανός.


«Οι ευθύνες της πολιτείας είναι τεράστιες γιατί ο δρόμος έπρεπε να είχε κλείσει προτού ξεσπάσει η μπόρα και όχι τώρα. Αν δεν ληφθούν μέτρα νομίζω θα χαθούν και άλλοι άνθρωποι όπως χάθηκαν και παλαιότερα» είπε χαρακτηριστικά ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βοηθούν στον εντοπισμό του αδελφού του.

«Μας συγκινεί η προσπάθεια της ΕΜΑΚ, του στρατού και όλων των εθελοντών που γνώριζαν τον αδελφό μου ο οποίος ήταν 22 χρόνια σε αυτό το σχολείο. Θέλω να τους ευχαριστήσω προσωπικά αλλά το μεγάλο παράπονό μου είναι ότι η πολιτεία δεν φρόντισε να κάνει το πιο απλό»

Αυτό που δυσαρέστησε επίσης τον κ. Αργυρόπουλο είναι ότι ζήτησαν από τον δήμαρχο της Ρόδου, ο οποίος μίλησε το Σάββατο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να δώσει εντολή να μην ανοίξει σήμερα το σχολείο στη Ρόδο σε ένδειξη πένθους. Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο κ. Αργυρόπουλος ο δήμαρχος αρνήθηκε καθώς «αυτό δεν το προβλέπει ο νόμος».

«Για μένα η απάντηση αυτή ήταν το μεγαλείο της αθλιότητας» είπε.


Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο κ. Αργυρόπουλος, όπως εξομολογήθηκε, αν δεν βρεθεί ο αδελφός του θα είναι ο δεύτερος αδελφός που χάνει.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...