Αυτή είναι η 27χρονη δασκάλα Αναστασία Κατσαρού που κατά τη διάρκεια της θεομηνίας της Παρασκευής, στη Ρόδο, πέθανε βυθίζοντας στο πένθος τους συναδέλφους της, την τοπική κοινωνία και φυσικά τους συγγενείς της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι κακό τους βρήκε.

Η 27χρονη δασκάλα, η οποία κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας, και είχε φύγει πριν από λίγους μήνες με απόσπαση στη Ρόδο, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στις δύο τοπικές κοινωνίες, καθώς τόσο η μητέρα της όσο και μία συνάδελφος της αναφέρονται στην εκτενή φιλανθρωπική της δράση και την ενεργό συμμετοχή της στα συσσίτια της εκκλησί��ς.

image.jpg

"Αγαπούσε την δουλειά της και ήταν αρκετά αφοσιωμένη" είπε η δασκάλα-Αιρετός Εκπρόσωπος ΠΥΣΠΕ Εύβοιας Μένη Καραβά.

"Της άρεσε να προσφέρει στον συνάνθρωπο και συμμετείχε στο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας. Αναστασία θα μας λείψεις πολύ" ήταν τα λόγια της συναδέλφου της.

2222_498_355.jpg


Την ίδια ώρα η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής κοπέλας με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή δήλωσε σήμερα το πρωί «Το παιδί μου το πήγα κούκλα στο νησί. Ήθελε ν�� προσφέρει και μου το έστειλαν στο φέρετρο το παιδί. Ήταν ένας άγγελος και το έχασα! Θα μου το φέρουν πίσω;

Ήθελε να κάνει χώρο για συσσίτια. Ενδιαφερόταν για όλους και ήθελε να προσφέρει». Παράλληλα καταλόγισε ευθύνες στους αρμόδιους που δεν φρόντισαν να κλείσουν το δρόμο λόγω της κακοκαιρίας.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Μετά την ανεύρεση της σορού του 67χρονου Γιάννη Μπαϊράμη, οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται στην ανεύρεση του 50χρονου Κώστα Αργυρόπουλου, με τις ελπίδες ωστόσο να λιγοστεύουν.