Δεν έχει τέλος η αηδία από το βίντεο πορνό με πρωταγωνιστή τον «πατήρ» Ποιμένα!

Όπως σας είχαμε πει, παραπέμπει σε gay πορνό της δεκαετίας του ’70, όμως αυτό που εξοργίζει είναι ότι… κάνει ότι κάνει, φορώντας ράσα και έχοντας δίπλα του το πετραχήλι.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ο Ποιμένας ξαπλωμένος από την αριστερή πλευρά. Πίσω του διακρίνεται το πετραχήλι του, το οποίο έχει αφήσει πρόχειρα σε ένα ψηλό, λευκό έπιπλο (μοιάζει με ντουλάπα) στο πάνω μέρος του οποίου υπάρχουν εικόνες, σύμφωνα με την Espresso.

Ο «Ρασπούτιν της Παιανίας» φοράει καλογερικό σκουφί και έχει σηκώσει το ράσο στο ύψος της κοιλιάς. Ο αρχιμανδρίτης είναι γυμνός από τη μέση και κάτω και με το αριστερό του χέρι αυτοχαϊδεύεται.

Ξαφνικά εμφανίζεται στο πλάνο ένας άντρας ολόγυμνος, νεαρός σε ηλικία με περιποιημένο μουστάκι. Κρατάει στο χέρι του τα γεννητικά του όργανα. Πλησιάζει τον παπά και τότε εκείνος αρχίζει να του κάνει στοματικό έρωτα, ενώ δεν σταματά να αυτοχαϊδεύεται.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αλλάζουν στάση. Ο νεαρός άντρας ήταν όρθιος και ο Ποιμένας ανασηκώνεται στο κρεβάτι, προκειμένου να φτάσει στο «επίμαχο σημείο» του.

Όσοι έχουν δει το βίντεο έχουν πραγματικά σοκαριστεί.