Δεν έχει τέλος η τραγωδία στην Ρόδο, όπου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εκτός από τον 50χρονο καθηγητή Αγγλικών, αγνοείται και δεύτερο άτομο!

Όπως είπε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος 99,5, υπάρχουν φόβοι για άλλον έναν αγνοούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον σύζυγο της νεκρής 40χρονης γυναίκας, που όπως σας είχαμε πει, εντοπίστηκε στο χείμαρρο χείμαρρο στη Γέφυρα Μαριτσών -μεταξύ Παστίδας προς Κρεμαστή την Παρασκευή το βράδυ.

Νεκρή εντοπίστηκε και η 27χρονη εκπαιδευτικός, η οποία βρισκόταν στο ίδιο αμάξι με τον 50χρονο αγνοούμενο καθηγητή και έναν ακόμα 30χρονο άντρα, ο οποίος κατάφερε τελευταία στιγμή να σωθεί, όταν τα ορμητικά νερά παρέσυραν το όχημά τους.

H κατάσταση στο νησί βρίσκεται εκτός ελέγχου. Οι καταστροφές είναι τεράστιες, ενώ κανείς δεν αποκλείει να υπάρχουν και άλλοι αγνοούμενοι.

Εν τω μεταξύ, από την Σπάρτη στη Ρόδο θα βρεθεί τελικά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ύστερα από συνεννόηση με τον υπουργό Γιάννη Μιχελάκη, θα επισκεφθεί αύριο το πρωί το νησί, για να εξετάσει επιτόπου το μέγεθος της καταστροφής από τις πλημμύρες