Αγγελία σε τοπική εφημερίδα των Τρικάλων έβαλε μια οικογένεια ζητώντας μια ξυλόσομπα για να ζεσταθεί .Η οικογένεια έχει ένα αγόρι μόλις 6 ετών ενώ και οι δυο γονείς είναι άνεργοι. Ο πατέρας και η μητέρα του 6χρονου μίλησαν στο Star για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!

«Είμαστε χάλια εντελώς. Χρήματα δεν έχω ούτε για φαγητό.. Μας δίνουν ένα πιάτο φαί από εδώ και από εκεί…» δηλώνει ο πατέρας.

«Μάνα είμαι και δεν μπορώ να βλέπω το παιδί μου έτσι. Φαγητό δεν έχει.. Ο κόσμος μας βοηθάει. Πάει σχολείο και δεν έχει ούτε τα απαραίτητα.» σημειώνει η μητέρα του 6χρονου.


Την αγγελία, όπως αποκάλυψε ο πατέρας, την έβαλε η δασκάλα του 6χρονου γιου τους στην προσπάθεια της να βοηθήσει την οικογένεια.


Ο πατέρας του 6χρονου, πρώην υπάλληλος του δήμου Τρικκαίων με αξιοπρέπεια δηλώνει ότι το μονό που ζητεί είναι μια δουλεία για να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένεια του. Το μονό ευχάριστο στην υπόθεση είναι ότι δεν έχει δάνεια!

Πρόκειται για μία ιστορία που συγκινεί και προβληματίζει κάθε Έλληνα. Είναι ντροπή στην Ελλάδα του 2013 ένα 6χρονο αγόρι να μην έχει τη δυνατότητα να ζεσταθεί μέσα στο ίδιο της το σπίτι.