Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σ��ον 28χρονο Τάσο Ντούπη από την Πηνεία, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, δολοφονήθηκε άγρια το Τρίτη το βράδυ σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια.


Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα ερχόταν στην Αθήνα για την επέμβαση που θα έκανε ο πεθερός και δεν θα γύρισε ζωντανός πίσω στην περιοχή του.

Όλα άρχισαν από τη στιγμή που συνομίλησε με έναν φίλο του ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα και οι δυο τους αποφάσισαν να συναντηθούν στο κέντρο της Αθήνας για ένα ποτό.

Αργότερα γύρω στις οχτώ, μια γνωστή του φίλου του 28χρονου Τάσου Ντούπη εμφανίστηκε στο κατάστημα που βρισκόταν και τους είπε πως ο πρώην εργοδότης της, ιδιοκτήτης εστιατορίου, της χρωστούσε τα δεδουλευμένα της, 700 ευρώ, τα οποία αρνιόταν να της δώσει. Εκείνη ήταν αποφασισμένη να πάει να τον βρει για να του ζητήσει για ακόμη μία φορά τα χρήματα. Τότε οι δύο φίλοι αποφάσισαν να την συνοδεύσουν χωρίς φυσικά να ξέρουν τι θα ακλουθούσε.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, όταν έφτασαν οι τρεις τους στο εστιατόριο στην οδό Γερανίου, ο 43χρονος υπεύθυνος του καταστήματος τους είπε να περιμένουν και ενημέρωσε τον έναν 39χρονο «μπράβο» με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος εμφανίστηκε μετά από λίγο και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον 28χρονο, τον φίλο του και τη γυναίκα.

Το αποτέλεσμα ήταν να οξυνθεί περισσότερο η κατάσταση. Δευτερόλεπτα μετά ο 39χρονος, πο�� όπως αποδείχθηκε ήταν πρώην πυγμάχος, άρχισε να χτυπάει τον 28χρονο με χέρια και με πόδια.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του. Ωστόσο ο μπράβος δεν σταμάτησε. Συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές και μπουνιές με γάντια που περιείχαν μέταλλο στο κεφάλι ενώ ήταν αναίσθητος και στη συνέχεια τον έσυρε στο πεζοδρόμιο έξω από το εστιατόριο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που προκάλεσαν θανατ��φόρες κακώσεις στον εγκέφαλό του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο μπράβο και τον 43χρονο υπεύθυνο του καταστήματος σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρό��εση και της ηθικής αυτουργίας στην παραπάνω πράξη.