Φύλλο και φτερό έκαναν το αρχείο του νοσοκομείου Λαμίας, γι�� μια ακόμη φορά, οι αδιάφθοροι των Εσωτερικών Υποθέσεων, που συνεχίζουν τις έρευνες για τη βιομηχανία γεννήσεων, κυρίως από Βουλγάρες μητέρες, όπως στην περίπτωση της μικρής Μαρίας.

Όπως έγινε γνωστό περίπου 230 φακέλους πήραν μαζί τους το Σάββατο οι αδιάφθοροι από το αρχείο του Νοσοκομείου Λαμίας. Οι φάκελοι αυτοί αφορούν γεννήσεις που έγιναν από αλλοδαπές στη Μαιευτική Κλινική από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το πληροφορίες οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν αρκετά στοιχεία στη διάθεσή τους, που τους κάνουν αισιόδοξους ότι τελικά θα καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Αυτό επίσης που προκάλεσε έκπληξη στους αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων είναι τα διαβατήρια και οι ταυτότητες που βρήκαν στα συρτάρια του γραφείου κίνησης του νοσοκομείου Λαμίας, τα οποία είχαν κρατηθεί από αλλοδαπούς που δεν είχαν να πληρώσουν όταν πήραν εξιτήριο.

Για το θέμα αυτό μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διέταξε κατεπείγουσα έρευνα και ο διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας Παναγιώτης Κουτσοπίνης.