Ξύπνησαν μνήμες από την φρικτή δολοφονία που συγκλόνισε τα Τρίκαλα την 11η Αυγούστου του 2009. Η συγκλονιστική υπόθεση εκδικάστηκε σε 2ο βαθμό και ο 62χρονος συζυγοκτόνος από ισόβια καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξης, αφού το Εφετείο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό "βρασμού ψυχικής ορμής"

Ο 58χρονος τότε Ι.Θ. μετά από καυγά που είχε το βράδυ με την δεύτερη σύζυγο του επειδή όπως υποστήριζε τον απατούσε, μια 41χρονη Ρουμάνα στην καταγωγή, την σκότωσε την ώρα που κοιμόταν μέσα στο σπίτι που έμεναν στον Πύργο Τρικάλων.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, τη χτυπούσε με τσάπα στο κεφάλι και σταμάτησε όταν διαπίστωσε πως η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή. Ο δράστης αμέσως μετά προσήλθε στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, ��που ομολόγησε το έγκλημά του και την επόμενη ημέρα με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στην πρωτόδικη δίκη ο 62χρονος σήμερα Τρικαλινός, καταθέτοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συμβίωνε με την Ρουμάνα την οποία όπως είπε «αγαπούσα υπερβολικά αλλά αυτή επί 10 χρόνια με εκμεταλλεύονταν οικονομικά».