Πρώτη ανάρτηση: 19/11/2013 17:41​

Κλήσεις σε νέους κατηγορούμενους απέστειλαν οι εφέτες ανακρίτριες για το αδίκημα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου έστειλαν κλήσεις σε τρεις κατηγορουμύνους που έχουν ήδη απολογηθεί στους ανακριτύς του Πειραιύ (για τα γεγονότα στο Πέραμα) και τώρα καλούνται να απολογηθούν συμπληρωματικύ για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο στόχαστρο των ανακριτών μπαίνει και η δράση συγκεκριμένου βουλευτή ο οποίος φαίνεται ότι απασχολείτο ως πορτιέρης σε νυχτερινά κέντρα.

Επίσης, οι δικαστικοί λειτουργοί αναμένουν τις απαντήσεις από την αστυνομία για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή βουλευτών αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής προκειμένου να διαπιστωθεί ποια απο αυτά είχαν άδειες και ποια οχι, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα απο τις ερευνες των υπολογιστών που κατασχέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων.

Εντωμεταξύ, κοκαΐνη φέρεται να αγόραζε από τα μέλη του μεγαλύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την αστυνομία, ένα από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής από τον Πυρήνα της Νίκαιας. Σε τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψαν οι αστυνομικοί ακούγεται ο 24 χρονος χρυσαυγιτης να ζητά σουβλάκια ή εισιτήρια, έτσι όπως είχαν βαφτίσει την κοκαΐνη, οι διακινητές.

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
N.A Που είσαι; Σπίτι;
24 ΧΡΟΝΟΣ Ναι.
Ν.Α Α, ωραία. Σε κάνα μισάωρο είσαι καλά;
24 ΧΡΟΝΟΣ Ναι, μωρέ, ναι.
Ν.Α Εντάξει ε;
24 ΧΡΟΝΟΣ Έλα, έλα, έγινε.
Ν.Α Να σου πω …Τι να παραγγείλω;
24 ΧΡΟΝΟΣ Ε, το κλασικό.
Ν.Α Εντάξει ,έγινε φίλε. Ένα εισιτήριο, έγινε.

Ο 24 χρονος που ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος του πυρήνα της Νίκαιας σε άλλη συνομιλία ακούγεται να παραγγέλλει... σουβλάκι από το άτομο που συνελήφθη ως διακινητής της κοκαΐνης.
ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Ν.Α Πόσα σουβλάκια θες εσύ;
24 ΧΡΟΝΟΣ Ένα ,ένα.​