«Ένιωθα ότι η καρδιά μου θα βγει από το σώμα μου… Σαν να ήμουν στο παράδεισο». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο 53χρονος Vinicio Riva την στιγμή που τον αγκάλιασε και τον φίλησε ο πάπας Φραγκίσκος.

ph1.jpg
Ο άντρας, ο οποίος όπως σας είχαμε πει, πάσχει από μια σπάνια γενετική ασθένεια, η οποία ονομάζεται νευροινωμάτωση και προκαλεί πολύ πόνο, περιορισμένη όραση και σε μερικές περιπτώσεις καρκίνο.

ph2.jpg
Εξαιτίας της ασθένειας αυτής άρχισε να γεμίζει μεγάλα εξογκώματα σε όλο του το σώμα από την ηλικία των 15 ετών. Όπως λέει αποκλειστικά στην Daily Mail είναι τόσο επώδυνο όλο αυτό. Κοιμάται με ρούχα και το πρωί ξυπνάει και είναι γεμάτος αίματα από τις πληγές.

ph3.jpg
Οι πόνοι είναι φρικτοί, ε��ώ μόνο στο αριστερό του μάγουλο δεν έχει εξογκώματα. Ο άντρας έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις στην καρδιά, στα μάτια και στον λαιμό, ενώ εξαιτίας της ασθένειας δεν μπορεί να αναπνεύσει.

ph4.jpg
Παρόλα αυτά, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να είναι αισιόδοξος. Η συνάντηση του με τον πάπα του έδωσε κουράγιο. «Κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό η αγκαλιά του, αλλά για μένα έμοιαζε με αιωνιότητα», είπε συγκεκριμένα.

ph5.jpg