Σοκ έχει προ��αλέσει στις Βρυξέλλες η αποκάλυψη που έκανε μέσα από την αυτοβιογραφία της η Αγγλίδα ευρωβουλευτής Νίκι Σινκλέρ, όπου περιγράφει τα παιδικά της χρόνια ως αγόρι και εξηγεί πως πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου πριν από 20 χρόνια.

Αναφερόμενη στην αλλαγή φύλου, η Σινκλέρ δηλώνει πως από τα εφηβικά χρόνια ήξερε πως ήταν διαφορετική και ότι τελικά σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείρηση, που θα την μετέτρεπε από άνδρα σε γυναίκα.

Στο βιβλίο της, υπό τον τίτλο: «Μην εγκαταλείπεις ποτέ», αποκαλύπτει πως, μέχρι σήμερα, μόνο η οικογένεια και οι φίλοι της ήξεραν το μυστικό της.

Nikki_Sinclaire_MEP_official.jpg

Η 45χρονη εξελέγη με το «UKIP» (Βρετανικό Κόμμα Ανεξαρτησίας) του Νάιτζελ Φάρατζ τον Ιούνιο του 2009, αλλά διαγράφηκε από το κόμμα το 2010, λόγω πολιτικής διαφωνίας, καθώς θεωρούσε ακροδεξιές τις απόψεις των μελών του.

Αυτό το γεγονός δεν την πτόησε αφού αποφάσισε να ιδρύσει το δικό της κόμμα, υπό τον τίτλο: "Απαιτούμε δημοψήφισμα". Το κόμμα της τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το αν το Λονδίνο πρέπει να παραμείνει στην ΕΕ ή όχι.

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο άτομο, καθώς έχει βλέψεις και για κάποια μελλοντική… υπουργική καρέκλα!

«Δεν θέλω το παρελθόν να επισκιάσει την πολιτική μου πορεία. Θεωρώ πως πραγματική ισότητα έχουμε μόνο όταν το χρώμα, το φύλο και η σεξουαλικότητά μας δεν είναι ταμπέλα δίπλα στο όνομά μας. Δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμη» υποστηρίζει.

Το μήνυμα που προσπαθήσατε να εκτυπώσετε προστατεύεται με τη Διαχείριση δικαιωμάτων πληροφοριών. Ο αποστολέας δεν σας έδωσε τα απαραίτητα δικαιώματα για να εκτυπώσετε το μήνυμα.