Ο Αντώνης δεν είναι μια κλασσική περίπτωση φοιτητή που κάνει μεταπτυχιακό.

Έχοντας υποστεί σε ηλικία δύο ετών εγκεφαλική παράλυση, δεν το βάζει κάτω. Με αναπηρία 87% τελείωσε αριστούχος το τμήμα πληροφορικής του πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Η απόφαση όμως του πρύτανη να τον αποκλείσει επειδή δεν πλήρωσε μια δόση για τις σπουδές, έφερε τον ίδιο και τους γονείς του στην απόγνωση.

«Τα παιδί αγχώθηκε και είπε τι θα κάνουμε τώρα; Μα αντί να επιβραβεύουν τα παιδιά, που κάτω από δύσκολες συνθήκες σπουδάζουν και κουράζονται, ��α αφήνουν έτσι στο έλεος του Θεού!» λέει στην κάμερα του Star η μητέρα του Αντώνη, Χαρά Γιαννακίδη.

Για την οικογένεια Γιαννακίδη, το ποσό που απαιτείται για να ολοκληρώσει ο Αντώνης το μεταπτυχιακό του είναι δυσβάσταχτο, καθώς η περίπτωση του Αντώνη είναι ειδική, αφού δεν είναι εύκολο να εργαστεί για να αποπληρώνει μέρος των εξόδων του.

«Είναι 4.500 ευρώ και δώσαμε τα 1000» αναφέρει ο πατέρας του Αντώνη.

Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω, το χαμόγελό του δεν χάνεται από το πρόσωπό του, έστω και αν χάνεται στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Από την πλευρά πάντως του πανεπιστημίου Πειραιά, δόθηκε η υπόσχεση να δουν με ευαισθησία το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να μπορέσει ο Αντώνης να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του στην πληροφορική.