Με το στόμα ανοιχτό παρακολουθεί όλη η Αμερική ακόμη μια φριχτή τραγωδία που έζησε ένα 11χρονο αγόρι στην Βόρεια Καρολίνα από τους θετούς γονείς του …….

Αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανάδοχους γονείς του άτυχου παιδιού με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου όταν εντόπισαν το παιδί αλυσοδεμένο στη βεράντα του σπιτιού, με ένα ψόφιο κοτόπουλο κρεμασμένο στο λαιμό του.

Το παιδί βρέθηκε την Παρασκευή, ολομόναχο, να τρέμει από το κρύο στη βεράντα του σπιτιού, στην πόλη Μονρόε .Ο σερίφης Έντι Κάθι χαρακτήρισε «σοκαριστική» την κατάστασή του, αφού το είχαν δέσει με αλυσίδα από το πόδι και του είχαν κρεμάσει στο λαιμό ένα ψόφιο κοτόπουλο!!!

Ο εφιάλτης του 11χρονου αποκαλύφθηκε τυχαία, χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού που είχε πάει για άλλο περιστατικό σε γειτονικό σπίτι. Είδε το παιδί, ερεύνησε την υπόθεση και διαπίστωσε ότι παρόμοια βασανιστήρια είχαν υποστεί και τα άλλα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επί τόπου τον 57χρονο Ντόριαν Λι Χάρπερ και στη συνέχεια άσκησαν δίωξη και στη σύντροφό του, Γουάντα Σου Λάρσον, η οποία μάλιστα εργάζεται στην υπηρεσία πρόνοιας της Πολιτείας.

«Μολονότι δεν ήταν παρούσα όταν εντοπίστηκαν τα παιδιά, η 57χρονη Λάρσον κατηγορείται για συνέργεια στην κατ' εξακολούθηση κακοποίησή τους», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία.

Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά, ηλικίας από 8 έως 14 ετών και είχε αναλάβει να φιλοξενήσει και τον 11χρονο που βρέθηκε αλυσοδεμένος.

Εκτός από την κατηγορία για σκόπιμη κακοποίηση των παιδιών, βαρύνονται και με την κατηγορία της κακομεταχείρισης ζώων, γιατί ορισμένα από τα ζώα που είχαν στο σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση.

Η Λάρσον κατηγορείται και για παράλειψη καθήκοντος, δεδομένου ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος των κοινωνικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον σερίφη Έντι Κάθι "η έρευνα στην συγκεκριμένη υπόθεση μόλις ξεκίνησε και όπως τόνισε η αστυνομία είναι αποφασισμένη να την προχωρήσει μέχρι τέλους!"

Το ζεύγος οδηγήθηκε τελικά στην φυλακή, με εγγύηση που φτάνει τα 500.000 δολάρια για τον Χάρπερ και 525.000 δολάρια για την Λάρσον!