Εξαιρετικά συγκινημένη είναι η μητέρα της 16χρονης Μυρτώς από την ανταπόκριση του κόσμου η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς ήδη έχουν συγκεντρωθεί τα χρήματα που χρειάζεται η οικογένεια για να αγοραστεί το ειδικό μηχάνημα το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατροφή και την επικοινωνία του κοριτσιού η ιστορία του οποίου έχει συγκλονίσει όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η μητέρα της 16χρονης που κακοποιήθηκε βάναυσα τον Ιούλιο του 2012 από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς προκαλώντας οργή και τρόμο στην ελληνική κοινωνία, δεν περίμενε ότι θα συγκεντρωθούν τα χρήματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, η ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια της 16χρονης Μυρτώς είναι συγκινητική. Όχι μόνο συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα αλλά 46 μέρες πριν ολοκληρωθεί ο έρανος έχουν ήδη μαζευτεί 47.000 ευρώ περίπου.

Η Μυρτώ πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης και έπειτα από αλλεπάλληλες εγχειρήσεις δίνει τον δικό της αγώνα για να ανακτηθεί έστω ένα μικρό τμήμα της ικανότητας για επικοινωνία και της κινητικής λειτουργίας της.

Σε αυτόν τον αγώνα ευτυχώς δεν είναι μόνη της. Στο πλευρό της εκτός από τη μητέρα της βρίσκονται οι φίλοι της που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έρανο αγάπης μέσω της ιστοσελίδας www.youcaring.com προκειμένου να συγκεντρωθούν τα 25.000 ευρώ που χρειάζεται η οικογένειά της για να αγοράσει ένα ειδικό μηχάνημα αλλά και χιλιάδες πολίτες και Έλληνες της Αμερικής οι οποίοι προσέφεραν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν το 16χρονο κορίτσι.