​Τον γύρο του κόσμου κάνει η φριχτή είδηση πως ένας 26χρονος άστεγος δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 90χρονο στο χωριό Nouilhan στη νοτιοδυτική Γαλλία, του ξερίζωσε την καρδιά, του έκοψε τη γλώσσα και τα μαγείρεψε!!!!

Σύμφωνα με τα Γαλλικά μέσα, ο 26χρονος αφού παραβίασε την πόρτα της κατοικίας όπου διέμενε ο υπερήλικος, στην συνέχεια τον χτύπησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο, του έκοψε τη γλώσσα, του ξερίζωσε την καρδιά και φεύγοντας ��βαλε φωτιά στο σπίτι.

Οι τοπικές αρχές εντόπισαν την απανθρακωμένη σορό του 90χρονου, καθώς και ένα πιάτο με "μαγειρεμένη τη γλώσσα του θύματος" και δίπλα μία μερίδα φασόλια.

Ο δράστης κατά τη διαφυγή του τραυμάτισε ελαφρά έναν περαστικό, αλλά τελικά συνελήφθη.

Ο γιος του θύματος που μένει κοντά στο σπίτι του πατέρα του, είχε ειδοποιήσει τις τοπικές αρχές για την πυρκαγιά, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα η γαλλική αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη.

Στην κατάθεσή του δήλωσε πως σκότωσε τον ηλικιωμένο "επειδή άκουσε φωνές", ωστόσο δεν προκύπτει να έχει εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν, αλλά είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ