Συγκλονιστικά στοιχεία για το φριχτό έγκλημα της Ελένης Μπόνια της μητέρας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών που συγκλόνισε το Πανελλήνιο έφερε στο φως η χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Η υπόθεση που αρχικά έφτασε στο Φως στο Τούνελ σαν μια απλή εξαφάνιση εξελίχτηκε μετά από 6 ολόκληρους μήνες σε μια απίστευτη τραγωδία, το μυστήριο της οποίας λύθηκε με την βοήθεια των κατοίκων της περιοχής που έσπασαν την σιωπή τους …΄

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ από την πρώτη στιγμή των ερευνών είχε εντοπίσει τις αντιφάσεις του φίλου και συγχωριανού της.

Όταν η έρευνα του «Τούνελ» βρισκόταν σε εξέλιξη στο χωριό, ο δράστης είχε αρνηθεί να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής, παρά το γεγονός ότι ήταν ο τελευταίος που είχε τηλεφωνηθεί με την άτυχη μητέρα και φίλη του.

Μετά τις επίμονες εκκλήσεις της κ.Νικολούλη στους κατοίκους της περιοχής κατά τη διάρκεια της εκπομπής της 8ης Νοεμβρίου, τα στόματα άνοιξαν. Οι μαρτυρίες που έφτασαν γκρέμισαν το ψεύτικο άλλοθι του. Ο κλοιός γύρω του, έσφιξε ασφυκτικά και ο δράστης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών και υπέδειξε το χώρο που έγινε ο τάφος της άτυχης μητέρας.

Ατάραχος περιέγραψε πως επέλεξε ένα απόκρημνο σημείο στο όρος Μπέλες. Αρχικά την οδήγησε στη δασική περιοχή κοντά στη Βυρώνεια δήθεν για να κουβεντιάσουν και στη συνέχεια την έσπρωξε ζωντανή στο γκρεμό….

Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε καρέ-καρέ την γιγαντιαία επιχείρηση ανεύρεσης της άτυχης μητέρας που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 10 Νοεμβρίου.

Τι είχε πει ο δράστης στην κάμερα του «Τούνελ»

Όσο η κάμερα «έγραφε», ο δράστης παραδέχτηκε χαμογελαστός ότι της τηλεφώνησε λίγη ώρα πριν εξαφανιστεί και παρουσίασε σαν άλλοθι την οικογένεια του. Είπε ότι εκείνη την ημέρα είχε πάει μαζί τους για φαγητό σε μία ταβέρνα και μετά γύρισε σπίτι του. Βιάστηκε να τελειώσει τη συνέντευξη φανερά ενοχλημένος από τις ερωτήσεις. Σε αυστηρό ύφος ζήτησε από την ρεπόρτερ της εκπομπής να μην τον ενοχλήσει ξανά, γιατί είχε τελειώσει με το όλο θέμα.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε επισημάνει την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του δράστη όταν πρόβαλε την φωτογραφία της Ελένης Μπόνια στις ανακοινώσεις εξαφανίσεων παλιότερης εκπομπής. Τότε εκείνος επικοινώνησε ανώνυμα από καρτοτηλέφωνο με τους συγγενείς της, ισχυρι��όμενος ότι είναι φίλος της, βρίσκονται μαζί στη Γερμανία και για το λόγο αυτό να μην την ψάχνουν στο «Τούνελ».

Ο δράστης μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, οδηγήθηκε στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Η κατηγορία που του αποδόθηκε είναι, ανθρωποκτονία με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

ΒΙΝΤΕΟ ALPHA