Τους προσωρινούς πίνακες των διοικητικών υπαλλήλων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διαδικασία επιλογής προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας ανήρτησε την Πέμπτη το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τον οργανισμό του προσωπικού του δημόσιου τομέα «το ΑΣΕΠ κατήρτισε τους πίνακες κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του ΟΠΑ. Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων»

Σημειώνεται ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ήταν από τα πρώτα ΑΕΙ που είχαν εισαγάγει στοιχεία στο σύστημα στη σχετική διαδικασία που καθόρισε το υπουργείο Παιδείας.

Πηγές από το υπουργείο Παιδείας ανέφεραν ότι το ΑΣΕΠ αναμένεται να εκδώσει τα πρώτα ονόματα όσων τίθενται σε διαθεσιμότητα το Σάββατο, ενώ η διαδικασία μοριοδότησης των διοικητικών υπαλλήλων των οκτώ πανεπιστημίων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της διαθεσιμότητας πιθανότατα θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Κάντε κλικ και δείτε αναλυτικά τους πίνακες:

ΠΙΝΑΚΑΣ 11.pdf1.pdf

ΠΙΝΑΚΑΣ 22.pdf2.pdf

ΠΙΝΑΚΑΣ 33.pdf3.pdf

ΠΙΝΑΚΑΣ 44.pdf4.pdf

ΠΙΝΑΚΑΣ 5 5.pdf5.pdf

ΠΙΝΑΚΑΣ 6 6.pdf6.pdf